YOGHURTBRÖD MED KANEL,KARDEMUMMA OCH KOKOS INGREDIENSER:4 dl havregryn2 dl vetemjöl2 dl rågsikt1 dl hackad mandel1 dl russin1 dl riven kokos2 msk chiafrön1 tsk salt1 tsk bikarbonat1 tsk kardemumma1 tsk kanel5 dl naturell yoghurt1/2 dl sirap/honung GÖR SÅHÄR:Sätt ugnen på 175 grader.Blanda alla torra ingredienser ordentligt först.Tillsätt därefter yoghurt och sirap/honung.Rör om all ordentligtKlicka ut i en brödform med bakplåtspapper.Toppa gärna med lite riven kokosGrädda i mitten av ugnen 50-70 min eller tills brödet är 96 grader.Låt det svalna en stund innan det skärs i skivor. Servera förslagsvis med jordnötssmör. MUMS! filmjölksbröd, kanelbröd, kokosbröd, nyttigt bröd, yoghurtbröd Previous post Yoghurtbröd med soltorkade tomater och örter Next post VEGOLASAGNE MED HET OSTSÅS