LINSBIFFAR MED RÖDBETOR OCH FETAOST INGREDIENSER:4 dl torra röda linser350 g kokta rödbetor2 vitlöksklyftor2 msk grönsaksfond1 dl ströbrödCa 1 tsk umamikrydda100g fetaostSaltPepparFlytande margarin eller rapsolja att steka i GÖR SÅHÄR:Blötlägg linserna i rikligt med vatten, 2-4 timmar eller längre.Skölj sedan linserna NOGA.Kör allt förutom fetaosten i en matberedare och mixa till en smet.Smula sönder fetaosten och vänd ner i smetenSmeten blir väldigt kletig, så enklast är sedan att klicka ut med en sked direkt i en varm stekpanna med flytande margarin eller rapsoljaAlternativt klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och tillaga i ugnen på 200 grader i ca 15-20 min.Servera sedan t.ex. med kokt ris, någon sås och en sallad. biffar, fetaostbiffar, linsbiffar, nyttiga biffar, rödbetsbiffar Previous post Semmelkaka Next post Stinas mumsiga bönbrownies