INGREDIENSER:Ingredienser kakan:350 g stora vita bönor 3 dl havregryn12-15 st färska dadlar2-3 msk kakao2 msk rapsolja1-2 msk agavesirap1 krm saltIngredienser kokoskräm:250 g kokosmjölk (den tjocka delen)1-2 msk hallonpulver1-2 msk agavesirap1 msk rödbetssaft (för färgens skull)1 krm salt GÖR SÅHÄR:Häll av och skölj bönerna noggrant Kärna ur dadlarna Lägg alla ingredienser till kakan i mixer och mixa till en slät smetTryck ut på bakplåtspapper i en formVispa sedan kokosmjölken och övriga ingredienser till krämen och bred ut på kakan.Ställ svalt och skär sedan i rutorFörvara i kyl eller frys Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. baka nyttigt, chokladkaka, hallonkaka, nyttig kaka, nyttigt Previous post Drömmiga chokladmuffins Next post Semmelkaka